Малко повече за блога

Както достатъчно много хора, и аз си забучвам флагче на късче интернет земя и я обявявам за свое притежание. Името ми е Александър, по професия съм швейцарско ножче по писане (сиреч от content creator през копирайтър до блогър, нагазващ в началните води на дигиталния маркетинг).

За момента се намирам в Япония, където обитавам град Осака в качеството си на студент специализант към официална правителствена програма. Ориентирам се към изучаването на иновациите с наблягане на disruptive innovation / innovation management.

В блога ще споделям както мои художествени неща (главно разкази, от време на време и поезия), така и части от бита и ежедневието ми, били те с политически, културен, икономически или някакъв друг елемент.

Ако  блогът и размислите са ви заинтригували достатъчно много, чувствайте се съвсем свободни да харесате страницата във Фейсбук.

При въпроси може да се свържете с мен тук или във Фейсбук профила ми.

Препоръчвам умерена консумация на ябълки, съобразена с вашия препоръчителен дневен прием.

12 thoughts on “Малко повече за блога

  1. Мнението ти за KONY, ако смея да кажа е велико! Напълно съм съгласен.
    Подобни пропагандни клипове и кампании много лесно биват издигане в култ в резултат на семплите мозъчни процеси извършвани от масата хора.
    Наистина искрено се зарадвах когато един приятел ми изпрати написаното от теб. Продължавай все така!

  2. Ахаха, мерси човече, само ми е странно защо в About секцията си го постнал. 😀

    Но, както казах – дори и пропагандата до някаква степен е добро нещо, стига да си хванат наистина задниците и да започнат да се интересуват повече от света около тях.

    Но купуването на гривнички и т-шъртчета е просто фешън атрибут, нищо повече..

    • Мерси 🙂 Прегледах твоя последен пост, свежарка. Ще взема да се абонирам и да почета на воля, когато имам повечко време.

      Чиърс ((:

  3. Привет, привет!

    Мога ли да се опитам да те вербувам за един проект? Става въпрос за журналистика, но и за икономика, образование, околна среда, труд и социална политика и доста други. Ако те интересува, пиши ми на имейла, който съм задала тук при писане на коментара.

    И успех, много ясно! (:

  4. Здравейте,
    от давна не бях попадал на нещо смислено за четене в интернет. Може би и за това съм изгубил способноста си за четене и чета по диагонал.
    Стила ви много ми прилича на ранния Карбовски 🙂
    Поздравявам ви за блога!

    • Благодаря ви! 🙂 Смислени неща има и то много, проблемът е, че ги затискат прекалено много безсмислени такива.

  5. Попаднах на блога случайно и даже (почти) ме е срам да кажа покрай коя публикация. Но прочетох няколко поста дотук и ми хареса начина ти на мислене и писане. Благодаря, че го споделяш с нас, и ти пожелавам успехи 🙂

  6. Един хубав блог – интересни теми, начин на изразяване, подбор на думи… Ясно, точно, смислено, на моменти остро, но категорично… Грабна ми вниманието, браво, развивай се 🙂

Leave a comment