Малко повече за блога

Както достатъчно много хора, и аз си забучвам флагче на късче интернет земя и я обявявам за свое притежание. Името ми е Александър, по професия съм швейцарско ножче по писане (сиреч от content creator през копирайтър до блогър, нагазващ в началните води на дигиталния маркетинг).

За момента се намирам в Япония, където обитавам град Осака в качеството си на студент специализант към официална правителствена програма. Ориентирам се към изучаването на иновациите с наблягане на disruptive innovation / innovation management.

В блога ще споделям както мои художествени неща (главно разкази, от време на време и поезия), така и части от бита и ежедневието ми, били те с политически, културен, икономически или някакъв друг елемент.

Ако  блогът и размислите са ви заинтригували достатъчно много, чувствайте се съвсем свободни да харесате страницата във Фейсбук.

При въпроси може да се свържете с мен тук или във Фейсбук профила ми.

Препоръчвам умерена консумация на ябълки, съобразена с вашия препоръчителен дневен прием.

12 thoughts on “Малко повече за блога

 1. Мнението ти за KONY, ако смея да кажа е велико! Напълно съм съгласен.
  Подобни пропагандни клипове и кампании много лесно биват издигане в култ в резултат на семплите мозъчни процеси извършвани от масата хора.
  Наистина искрено се зарадвах когато един приятел ми изпрати написаното от теб. Продължавай все така!

 2. Ахаха, мерси човече, само ми е странно защо в About секцията си го постнал. 😀

  Но, както казах – дори и пропагандата до някаква степен е добро нещо, стига да си хванат наистина задниците и да започнат да се интересуват повече от света около тях.

  Но купуването на гривнички и т-шъртчета е просто фешън атрибут, нищо повече..

  • Мерси 🙂 Прегледах твоя последен пост, свежарка. Ще взема да се абонирам и да почета на воля, когато имам повечко време.

   Чиърс ((:

 3. Привет, привет!

  Мога ли да се опитам да те вербувам за един проект? Става въпрос за журналистика, но и за икономика, образование, околна среда, труд и социална политика и доста други. Ако те интересува, пиши ми на имейла, който съм задала тук при писане на коментара.

  И успех, много ясно! (:

 4. Здравейте,
  от давна не бях попадал на нещо смислено за четене в интернет. Може би и за това съм изгубил способноста си за четене и чета по диагонал.
  Стила ви много ми прилича на ранния Карбовски 🙂
  Поздравявам ви за блога!

  • Благодаря ви! 🙂 Смислени неща има и то много, проблемът е, че ги затискат прекалено много безсмислени такива.

 5. Попаднах на блога случайно и даже (почти) ме е срам да кажа покрай коя публикация. Но прочетох няколко поста дотук и ми хареса начина ти на мислене и писане. Благодаря, че го споделяш с нас, и ти пожелавам успехи 🙂

 6. Един хубав блог – интересни теми, начин на изразяване, подбор на думи… Ясно, точно, смислено, на моменти остро, но категорично… Грабна ми вниманието, браво, развивай се 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s