Разкази за download

Яко. След като преди няколко месеца завърших първия си писмен проект – тук , в крайна сметка додрапах до варианта, в който правя един чист .pdf файл. Чистият .pdf файл с компилираните разкази си има и една още по-чиста и семпла корица (благодаря на Пресиян), за да не е само гол текст. Благодарение на съвета на Меръл съм го качил и в ePub вариант за някой и друг четец.

.pdf файл свалянецък .

ePub свалянецък2

Sharing does not harm you, въпреки всички вълни на анти-нет споделяне в последните месеци. Напротив, споделянето и свободния трансфер на информация подпомагат културата, осведомеността и ако щете – дори човечността.

Както и да е – следващата стъпка е да кача тази симпатична съвкупност от 100ина страници из някой торент, може би трябва да помисля за това тея дни.

Та така. Позабравил съм блога, но имах доста ангажименти и нямаше как. Заражда се една идея в мозъка ми за една по-директна статия, може би скоро ще я реализирам.
Ако случайно харесвате това, което пиша, било то блогърско или в сферата на изкуството, може да имате някакъв интерес спрямо текущия ми проект – т-у-к. Доста по-стегнат и по-амбициозен от Разказите на Син Нанна, разбираемо. Човек трябва да израства малко по малко, макар и процесът да не е от най-бързите… 🙂

I’m done за днес. Нямам какво друго да ви пожелая, освен хубав и спокоен неделен ден, че от утре седмицата отново механизира с пълна сила.

One thought on “Разкази за download

  1. Може ли да актуализирате линковете за сваляне 🙂
    Излиза ми съобщението:
    File has expired and does not exist anymore on this server

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s